Lediga jobb!

Vi söker svetsare/montör

Irvab är ett företag som verkar inom industrientreprenad och installation av processanläggningar inom livsmedel- och pharmaindustrin. Vi är specialister på rostfri processvetsning och verkar på västkusten, med Västra Götaland, Halland och Skåne som arbetsområde.

Med vår stadiga grund ska vi nu bygga vidare och söker nu nya driftiga medarbetare som vill vara med på tåget på vår resa framåt.

Vill du vara med och skapa nya spännande processinstallationer inom framtidens livsmedelsindustri? Som svetsare och montör hos oss är du en viktig del av verksamheten, som genom kreativt handlag, kan tillgodose kundernas önskemål.

Om tjänsten:
I nära samarbete med våra kunder kommer du och dina kollegor, tillsammans och enskilt, arbeta med kvalificerad svetsning och installation. Vi arbetar främst i rostfritt inom olika typer av livsmedel och pharmainstallationer. Kompetenssvetsning inom ånga och ammoniak är också en del i arbetet. Våra arbeten består i projektform eller löpande arbeten.

Om dig:
Vi söker dig som engagerat, självgående men även i team, vill arbeta inom industrirör, verkstadsarbete och svetsning. Som person ser vi dig som ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Positiva kvalifikationer är VVS och/eller industrirörsutbildning samt svets- och ritkunskaper inom rör och mek. Din erfarenhet är meriterande. B-körkort är ett krav.

Låter detta som du?
Skicka din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Mejla din ansökan till info@irvab.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Persson på 0707-94 44 17.

Upptäck Falkenberg

Läs mer om Falkenberg här!

IRVAB Industrirör är medlemmar i: