Om IRVAB Industrirör

BAS I FALKENBERG

IRVAB Industrirör består idag av tio fastanställda svetsare/montörer samt driftledare och administration. Vi har vår bas i Vinberg utanför Falkenberg där vi har en svetsverkstad för prefabricering av arbeten.

KONTAKTA OSS

CERTIFIERAD TIG-SVETSNING

Vi har en komplett uppsättning med Certifikat, WPQR, WPS och svetsarprövningar för det mesta inom Rostfritt och svart stål samt andra utbildningar såsom heta arbeten, lift kort, ID06.

LÄS MER OM TIG-SVETS

TJÄNSTER

Vår verksamhet innefattar reparation och underhåll, lego tillverkning, prefab, certifierad TIG-svetsning, installation, montageledning, personaluthyrning mm.

VÅRA TJÄNSTER

IRVAB Industrirör består idag av tio fastanställda montörer. Vi har vår bas i Vinberg utanför Falkenberg där vi har en svetsverkstad för prefabricering av arbeten. Vår närhet till motorvägen har gjort att vi har vår fokus på västkusten. Vår mesta verksamhet är mellan Helsingborg och Göteborg. Vi har alla erforderliga svetsarprövningar samt andra utbildningar så som heta arbeten, lift kort, ID06.

Vår mångåriga verksamhet inom processinstallation har gjort att vi idag har ett stort kontaktnät med erfarna montörer att tillgå vid större projekt.